75 de ani de rugby la Știința Petroșani, sărbătoriți într-un meci de gală la Petroșani

Înființat încă din primul an al existenței Universității din Petroșani, Clubul Sportiv Știința Petroșani împlinește în acest an 75 de ani de activitate.

Evenimentul va fi sărbătorit în data de 2 septembrie 2023, pe stadionul Știința din campusul universitar de la Petroșani. Cu acest prilej, pe stadionul ”Aurel Suciu” va avea loc, de la ora 11, și meciul de rugby dintre Știința Petroșani și Politehnica Iași din Liga Națională de Rugby.

”Echipa noastră este pregătită să ofere un spectacol extraordinar pe teren, aducând pasiune, forță și ambiție. Dar emoția nu se oprește aici! În această zi specială, vom sărbători cu mândrie 75 de ani de existență a clubului nostru, o istorie încărcată de succes, pasiune și camaraderie. Pe lângă meciul intens și competitiv, ne bucurăm să aducem împreună și fostele glorii ale clubului, acei jucători excepționali care au scris istorie în tricoul nostru. Vom sărbători împreună realizările lor și vom întreține amintirile frumoase. Haideți să fim parte din această zi de sărbătoare și pasiune pentru rugby! Vă invităm să vă alăturați și să aplaudați cu drag efortul jucătorilor noștri și să sărbătorim împreună această aniversare memorabilă”, se arată într-un comunicat al CS Știința Petroșani.