Asfalt nou pe 10 kilometri de străzi din municipiul Lupeni

Mai mult cartiere din municipiul Lupeni vor beneficia de modernizarea infrastructurii rutiere și pietonale, ca urmare a unui nou proiect care urmează să fie implementat, la nivelul acestei localități, de administrația publică locală condusă de primarul Lucian Resmeriță.

În acest sens, primarul municipiului Lupeni a  semnat, de curând, la București, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației Locale, un contract de finanțare care aduce autorităților locale din această localitate a Văii Jiului nu mai puțin de 16 milioane de lei pentru acest proiect de investiții.

”Am semnat un contact de finanțare în sumă de 16 milioane de lei, banii urmând să fie utilizați pentru un proiect de 10 kilometri de asfalt pentru municipiul Lupeni. În plus, sunt incluse în acest proiect, pe lângă asfaltarea de drumuri, o serie de modernizări de trotuare, rigole de apă pluvială, borduri. Acest lucru se va face în cartierele în care nu am reușit să intervenim până în acest moment cu asfaltul și care necesitau, la rândul lor, astfel de investiții. Pentru acest proiect lucrăm deja de câteva luni bune și, din fericire, în perioada următoare, vom avea ocazia de a face aceste lucrări. Termenul de execuție pentru proiectul acesta este un an și jumătate, poate doi ani, în funcție de cât de repede poate lucra constructorul și desigur, de condițiile meteo”, a declarat Lucian Resmeriță primarul municipiului Lupeni.

Administrația locală de la Lupeni continuă investițiile în ceea ce privește sporirea confortului cetățenilor prin proiectele pe care le implementează.