Angajări în Armata Română 2023: MApN anunță că sunt disponibile peste 4.000 de posturi de soldați și gradați profesioniști

Ministerul Apărării Naționale anunță că sunt disponibile peste 4.000 de posturi de soldați și gradați profesioniști în Armata Română.

Înscrierile se pot face până pe 29 septembrie, iar termenul final de întocmire a dosarelor de candidat este 2 octombrie.

MApN continuă activitățile de recrutare pentru ocuparea posturilor de soldați și gradați profesioniști, în limita locurilor rămase neîncadrate. Candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale de recrutare:

Să fie cetățeni români;
Să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani;
Să aibă studii medii sau postliceale;
Să fie apți din punct de vedere medical, fizic și psihologic;
Să nu aibă antecedente penale.

Informații referitoare la oferta profesională, condițiile de recrutare, selecție și de repartiție sunt furnizate de către personalul recrutor din unitățile militare şi personalul birourilor informare-recrutare din judeţele sau sectoarele Municipiului Bucureşti în care candidaţii îşi au domiciliu.

Armata Română oferă o carieră plină de provocări și oportunități de dezvoltare profesională pentru tinerii care doresc să-și slujească țara.

Sursa – ziarulunirea.ro