Teatrul din Petroșani deschide noua stagiune cu ”Repetiție generală” de Aldo Nicolaj

Noua stagiune teatrală de la Teatrul Dramatic ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani se deschide sâmbătă, 23 septembrie 2023, ora 18,00 cu premiera unui spectacol-eveniment: ”Repetiție generală” de Aldo Nicolaj.

Considerată drept una din piesele de referință ale dreamaturgului italian de talie mondială Aldo Nicolaj (1920-2004), piesa care deschide stagiunea teatrală 2023-2024 de la teatrul din Valea Jiului, este o comedie spumoasă, plină de umor negru și cinism, pusă în scenă sub bagheta reputatului regizor Sorin Militaru.

În acestă prim spectacol prezentat în premieră la Teatrul ”I.D. Sîrbu” din Petroșani în noua stagiune îi veți putea (re)vedea pe scenă pe actorii: Dorin Ceagoreanu, Oana Liciu-Gogu, Izabela Badovics, Patricia Buraga, Andrei Șchiopu și Bogdan Constantin Tălmaciu.

Biletele pentru premiera spectacolului ”Repetiție generală” de Aldo Nicolaj se pot achiziționa de la Agenția Teatrală, de marți până vineri între orele 08.00-16.00, cu o oră înainte de începerea spectacolului sau online de pe platforma #iaBilet.ro Prețul unui bilet este de 25 lei/30 lei.