O nouă finanțare pentru modernizarea drumurilor în municipiul Vulcan

Primarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu informeaază cp, în cursul zilei de luni, 25 septembrie 2023, a fost prezent la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, instituție la sediul căreia, împreună cu ministrul Ioan Veștea, a semnat contractul de finanțare pentru realizarea unui nou obiectiv de investiții care are drept scop modernizarea infrastructurii rutiere din municipiul Vulcan.

Obiectivului de investiții vizat constă în “Reabilitarea drumurilor din Colonia Țărănească Sohodol”, acesta urmând a fi realizat în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Valoarea totală a investiției este de 2.121.210,62 lei.

”Acesta este un nou proiect de investiții care are drept scop modernizarea infrastructurii rutiere din municipiul Vulcan, pentru care am obținut finanțare în cadrul programului Anghel Saligny. Lucrările de modernizare prevăzute în acest proiect vor începe în cel mai scurt timp după efectuarea licitației de lucrări. După cum am mai informat, tot pe acest program, începem lucrările la modernizarea străzilor Romană și Platoului, pornind din zona adiacentă sediului Primăriei. Vor începe lucrări de asfaltare și pe strada Nicolae Titulescu, în cadrul proiectului ”Green Line”, proiiect pentru care am demarat deja construcția garajelor și stațiilor de încărcare, în zona Coloniei de Jos. Încet dar sigur ajungem în toate cartierele Vulcanului, cu invetsițiile pe care le-am promis cetățenilor. Pentru cei din Paroșeni, vreau să mai precizez faptul că în Cartierul Sohodol-Paroseni vor mai fi și alte reabilitări de drumuri, prin programul de reparații de anul viitor”, a declarat Cristian Merișanu, primarul municipiului Vulcan.

Acesta a mai precizat că în programul de investiții publice al municipalității, există și alte proiecte pentru care lucrările se află deja în plin proces de derulare ori pentru care vor începe în această toamnă și în primăvara anului viitor.