Sportiva din Petroșani Miruna Mălăuță intră în competiție la Campionatul Mondial de Karate WKF, Budapesta

Miruna Mălăuță, sportiv de top în arte marțiale, componentă a lotului CS Poli Karate din Petrolani, participă, în aceste zile, la Campionatul Mondial de Karate WKF, Budapesta, Ungaria.

Pentru a înțelege valoarea acestei competiții, este suficient să facem precizarea că la acest concurs participă câte un singur reprezentat al fiecărei țări, pe fiecare categorie, acesta fiind campionul național al categoriei respective. Sportiva din Valea Jiului reprezintă România la categoria kumite seniori -61 kg si va face parte din echipa de kumite feminin.

“Sunt mandră că îmi reprezint țara la acest concurs și că fac parte dintre cei mai buni sportivi. Îmi doresc să dau totul pe tatami și să mă bucur de fiecare moment și de fiecare meci, luptând până la capăt pentru obiectivul meu și al țării mele”, a declarat Miruna Mălăuță.

Confruntarea celor mai puternici sportivi din lume în artele marțiale începe astăzi la Budapesta, în cadrul celui mai mare campionat de karate organizat la nivel mondial:   Campionatul Mondial de Karate.

Succes!