Mobilier produs în Valea Jiului, apreciat la Târgul Internațional „Maison & Objet” de la Paris

În Capitala Franței, Paris s-a desfășurat recent cea mai mare manifestare din Europa în domeniul amenajărilor interioare: Târgul Internațional „Maison & Objet”.

Din datele organizatorilor , au fost prezenți la acest eveniment 1.414 expozanți din 59 de țări, având 86.234 de vizitatori din 144 de țări. Din România au fost prezenți 15 expozanți, printre care s-a numărat și compania Visa din Petroșani.

Potrivit reprezentanților Visa SA Petroșani, această participare la Târgul Internațional „Maison & Objet” de la Paris a dat companiei posibilitatea de a înțelege mai bine cerințele piețelor pe care concurează și oportunitatea încheierii de noi contracte externe, ceea ce s-a și întâmplat. dat fiind aprecierile de care piesele de mobilier produse în atelierele fabricii de mobilă Visa SA din Petyroșani, reprezentanții companiei au semnat o serie de contracte cu firme din Franța, Spania, Germania și Anglia.

Evenimentul este considerat de bun augur și în perspectiva viitorului eveniment expozițional la care Visa SA Petroșani va participa, la începutul anului viitor. Este vorba despre Târgul Internațional „IMM-Cologne” care va avea loc la Koln, în Germania, în perioada 14-18 ianuarie 2024, acesta fiind cel mai mare târg de mobilier din Europa unde compania din Valea Jiului va avea un stand de 37 de mp unde vor fi expuse produse de ultimp generația ale fabricii de mobilă Visa din Petroșani, produse care înglobează utilitatea, tehnologia, inteligența și designul.