Când se deschide Târgul de Crăciun de la Sibiu?

Cel mai așteptat moment din an pentru toți cei care iubesc Crăciunul: Târgul de Crăciun din Sibiu își deschide porțile pe 17 noiembrie, în același loc consacrat, în Piața Mare din Sibiu.

Pentru ca momentul aprinderii bradului și a luminițelor din Piața Mare a Sibiului să fie unul magic, organizatorii Târgului de Crăciun de la Sibiu invită în mod special copiii să participe la momebtul aprinderii luminilor de sărbătoare, care va avea loc în aceeași zi de 17 noiembrie 2023, de la ora 18:30. Invitați sunt, de asemenea, părinții și copiii, care sub cupola înstelată din Piața Mare a Sibiului vom putea ciocni un vin fiert pe muzica celui mai cunoscut și iubit țambalist sibian, Romulus Cipariu!

Ediția din acest an a Tîrgului de Crăciun de la Sibiu poartă tema iubirii, motiv pentru care organizatorii încurajează perechile de tineri îndrăgostiți să împărtășească povestea lor de iubire de la Târgul de Crăciun Sibiu folosind hashtag-urile #ChristmasLoveStory  și #TârguldeCrăciunSibiu.

De ce e Târgul de Crăciun din Sibiu cel mai frumos târg de Crăciun din România?

”Pentru că an de an, păstrăm atmosfera de târg de Crăciun tipic german cu care turiștii și localnicii s-au obișnuit și îi adăugăm specific local cu produse de cea mai bună calitate, care se transformă în cele mai iubite cadouri!  Pentru că oferim celor mari și celor mici ocazia de a petrece timp de calitate împreună atunci când se bucură împreună de patinoar, roata panoramică, trenuleț sau carusel. Pentru că proiecțiile, luminițele și lumea de basm care se creează timp de 47 de zile în Piața Mare ne poartă pe toți înapoi în copliărie”, se arată într-uh comunicat al organizatorilor.

Târgul de Crăciun Sibiu este un eveniment co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu.