„Colind din suflet de copil”, concert caritabil la Teatrul Dramatic ”I.D. Sîrbu” din Petroșani

Teatrul Dranatric ”I.D. Sîrbu” este, în acest an, gazda primei ediții a proiectului caritabil intitulat „Colind din suflet de copil”.

Proiectul își propune mobilizarea preșcolarilor grupei mari – Grupa lui ”Mickey Mouse” de la Grădinița PP3 Petroșani  (sub coordonarea doamnelor profesoare Marin-Diu Geanina și Popescu Gabriela) dar și a elevilor din ciclul primar și ciclul gimnazial de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Petroșani, a familiilor acestora și a reprezentanților comunității locale în vederea realizării unui eveniment caritabil, prin participarea directă în cadrul unui spectacol caritabil de colinde.

Evenimentul va avea loc în data de 14 decembrie 2023, de la ora 17,00  în sala mare a Teatrului Dramatic I.D. Sîrbu din Petroșani.

Organizatorii sunt motivați de faptul că beneficiarii direcți ai proiectului, copiii din Centrul de plasament cu module de tip familial – Centrul de zi Cor Iesu – Petroșani, din cadrul Fundației Sfântul Francisc, vor avea un Crăciun mai frumos și datorită acestui eveniment caritabil.