Debut în forță al PSD Lupeni în campaniile anului electoral 2024

Cu toate că este deja percepută, atât la nivelul comunității locale din municipiul Lupeni, cât și pe scena politică hunedoreană drept o organizație politică puternică, cu oameni care se bucură de încrederea cetățenilor din localitate, Organizația municipală Lupeni a Partidului Social Democrat condusă de senatorul Cristian Resmeriță se pregătește cu aceeași seriozitate, atenție și implicare  ce caracterizează această echipă politică, și pentru anul 2024.
În acest context, în cursul zilei de joi, 8 februarie 2024 la sediul PSD Lupeni a avut loc o întârlnire a membrilor Organizației PSD Lupeni cu conducerea locală și județeană a partidului. ca de fiecare dată, sediul PSD Lupeni sa dovedit a fi neîncăpător, aproximativ 250 membri de partid fiind prezenți la această ședință, în care au fost trasate primele linii generale de acțiune prin care social-democrații din Lupeni vor ataca anul electoral 2024. Practic, se poate spune că Organizația PSD Lupeni începe campania electorală în forță, la fel cum a făcut-o de fiecare dată.
Cu argumentul istoric al faptului că PSD a câștigat, de la înființarea sa în municipiul Lupeni toate formele de alegeri, dar și cu argumentele unei activități apreciate de oameni la nivelul administrației locale, social-democrații din Lupeni își propune și de această dată să câștige toate rundele de alegeri ale anului electoral 2024.Obiectivul PSD Lupeni, în acest an este, să câștige toate rundele de alegeri și să facem în așa fel încât această dorință pe care noi, PSD Lupeni o avem, să devină realitate. Mă bucură faptul că la această întâlnire în care deschidem practic campania electorală, au fost prezenți atât de mulți oameni de bine alături de noi, alături de domnul primar Lucian Resmeriță. Le mulțumesc tuturor! Asta ne confirmă, o dată în plus, că oamenii au încredere în echipa noastră, că oamenii au sesizat că proiectele pe care primarul municipiului Lupeni le-a promovat au făcut din această localitate un oraș european. Intenționăm că continuăm pe același drum împreună cu același primar și să re-confirmăm încrederea cetățenilor prin faptele noastre”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.
Prezent la această întrunire poltică, primarul Lucian Resmeriță a prezentat un scurt bilanț al activității sale, dar și o parte din planurile pe care le are pentru mandatul următor. ”Doresc, să mulțumesc membrilor PSD Lupeni, dar și întregii populații a municipiului Lupeni, pentru sprijinul pe care mi l-au oferit în implementarea proiectelor mele, în toți acești ani. Vreau să vă anunț că, la nivelul administrației locale, suntem pregătiți să ridicăm și mai mult ștacheta activității noastre, ce are ca scop dezvoltarea municipiului Lupeni. Pentru asta, spre exemplu numai în acest an, în municipiul Lupeni dăm drumul la nu mai puțin de 32 de proiecte cu finanțare europeană. Iar pe lângă aceste proiecte mai avem și altele, finanțate de la bugetul local și cel național. Îmi doresc ca toată populația municipiului Lupeni să fie alături de mine și să mă ajute, pentru că beneficiind de acest capital de încredere și de sprijinul general al comunității noastre, voi putea să implementez cu succes aceste proiecte pe care le dorim și prin care municipiul Lupeni va cunoaște o nouă etapă de dezvoltare cu efecte benefice în viața tuturor cetățenilor”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.
Întâlnirea social-democraților din Lupeni l-a avut ca invitat pe liderul PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor – președintele Consiliului județean Hunedoara. Acesta s-a arătat mulțumit de activitatea primarului Lucian Resmeriță în ceea ce privește administrarea localității și dezvoltarea de investiții publice semnificative și a dat asigurări că administrația județeană este și rămâne același partener de nădejde pentru echipa PSD Lupeni. Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor le-a mulțumit membrilor PSD Lupeni pentru încrederea lor în acest partid, pentru solidaritate și pentru susținerea acordată, exprimându-și convingerea că anul electoral 2024 va confirma din nou că PDS este partidul politic numărul unu atât la Lupeni, cât și la nivelul județului Hunedoara și, în general, la nivelul țării.