Sărbătoare cu zâmbete, flori și cuvinte potrivite, în cinstea femeilor, la PSD Petroșani

Sărbătoare cu zâmbete, flori și cuvinte potrivite, în cinstea femeilor, la PSD Petroșani

În avanpremiera sărbătorii Zilei Internaționale a Femeilor, o frumoasă inițiativă a liderului social-democrat Constantin Fulga, desemnat drept candidat pentru funcția de primar al municipiului Petroșani de către PSD, s-a materializat într-o frumoasă întâlnire cu marea familie a social-democraților din Valea Jiului, în rândul cărora femeile ocupă un loc de cinste.

Constantin Fulga este de părere că, în politică, la fel ca și în viață, femeile au un loc foarte important în constituirea oricărei echipe de succes. ”În politică, la fel ca și în viață, femeile au un rol însemnat pentru noi toți. Cu admirația cuvenită pentru remarcabilele noastre colege, mereu implicate și dedicate comunității și familiei, am sărbătorit Ziua Internațională a Femeii, împreună cu doamnele și domnișoarele din marea familie a PSD Petroșani”, spune Constantin Fulga.

Acesta precizează că sărbătoarea de Ziua Femeii organizată de PSD Petroșani a fost o sărbătoare cu zâmbete, flori și cuvinte potrivite, în cinstea femeilor, care dincolo de oportunitatea de socializa într-o cu totul altfel de întâlnire sub semnul politic al celor trei trandafiri, au avut și ocazia de a-i avea alături pe cei mai importanți lideri ai PSD din județul Hunedoara. ”Mă bucur că evenimentul nostru s-a bucurat de atenția liderilor Organizației județene Hunedoara și le mulțumesc, în egală măsură, domnului președinte Laurențiu Nistor, doamnei ministru Natalia Intotero, domnului senator Cristian Resmeriță pentru că au fost alături de noi la acest eveniment, pentru cuvintele frumoase și mai ales pentru că atât eu, cât și colegele noastre, simțim deplina susținere a liderilor social-democrați, atât la nivelul organizației cât și al comunității. Îmi doresc ca și Petroșaniul să fie, după alegerile din acest an, parte din marea și frumoasa familie a PSD. La mulți ani, că sănătate, cu fericire și cu încredere în tot ceea ce fac pentru noi și pentru comunitatea noastră, le doresc din suflet, cu admirație și respect, doamnelor și domnișoarelor din Petroșani și din întreaga comunitate a Văii Jiului și a ținuturilor Huneoarei”, a declarat Constantin Fulga.

La această sărbătoare au mai fost prezenți, de asemenea, primarul municipiului Vulcan – Cristian Merișanu, directorul AJOFM Hunedoara – Georgeta Tomuța și, desigur, liderul femeilor social-democrate din cadrul Organizației PSD Petroșani, Margareta Burduf.