Premii de fidelitate pentru familiile de aur ale anului 2024 de la Lupeni

Premii de fidelitate pentru familiile de aur ale anului 2024 de la Lupeni

Continuând o frumoasă tradiție, Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni au organizat marți, 12 martie 2024 o nouă ceremonie dedicată familiilor care, în acest început de an au aniversat sau urmează să aniverseze 50 de ani de viață de familie.

Nu mai puțin de 11 astfel de familii au fost sărbătorite, în  prezența familiei, dar și a unor reprezentanți ai administrației publice locale în elegantul foaier al Palatului Cultutral ”Minerul” din Lupeni, un loc care trezește multe și frumoase amintiri celor premiați. Potrivit datelor de stare civilă, în prima jumătate a acestui an, famiile care au adunat în buchetul vieții o jumătate de secol împreună sunt: Iuliana și Alexandru Matyus, Aurica-Maria și Ioan Tămăioagă, Elisabeta și Demian Minteuan, Dorina și Gheorghe Dochițu, Coroana și Aurel Tuvene, Mariana și Petru Ursu, Fănica și Octavian Costache, Maria Dorina și Mihai Horia Bogar, Elena și Gheorghe Saroși, Angela și Roman Vasile, Mărioana și Ion Nastai.

De această dată, martor și ”ofițer de stare civilă” la ceremonia ”Nunții de aur” a acestora a fost viceprimarul municipiului Lupeni, Iacob Mesaroș, cel care a înmânat premiile de fidelitate oferite de administrația locală acestor onorabile familii ale municipiului Lupeni.

Un gând de mulțumire și o urare de bine a transmis însă tuturor celor prezenți și primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță. ”Este o mare onoare pentru noi, ca reprezentați ai administrației publice locale, să aniversăm cuplurile din comunitatea noastră care au știut să treacă împreună cu dragoste și înțelegere peste toate greutățile vieții și au ajuns să aniverseze, după 50 de ani de viață împreună, ”Nunta de aur”. Cu respectul cuvenit pentru o astfel de frumoasă performanță, dar și cu mândria de a avea în comunitatea noastră astfel de modele de viață de familie, le transmit sărbătoriților noștri de astăzi La mulți ani sănătoși și fericiți, dorindu-le viață frumoasă și îndelungată, împreună, și de acum înainte”, a transmis Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

La mulți și fericiți ani, înainte, familiilor de aur ale Lupeniului!