Sportivii de la Poli Karate Petroșani, în top la ediția din acest an a Cupei Mashibo

Sportivii de la Poli Karate Petroșani, în top la ediția din acest an a Cupei Mashibo

Eveniment de tradiție și de mare anvergură, ”Cupa Mashibo” la karate WKF a reunit la Open-ul desfășurat la Sala sporturilor din Baru Mare (județul Hunedoara) peste 300 de sportivi de la 19 cluburi de profil din întreaga țară.

Elevii antrenorilor Alina Tinca și Radu Polifronie, de la CS Poli Karate din Petroșani, au abordat cu maximă responsabilitate această competiție, devenită una din dintre cele mai importante de pe agenda competițională a sportivilor acestui club de tradiție din Valea Jiului, care a împlinit de curând 30 de ani de activitate în artele marțiale. Astfel, lotul sportivilor de la CS Poli Karate a adunat, la finalul acestei competiții nu mai puțin de 167 de medalii, dintre acestea, 58 au fost medalii de aur, 41 de argint și 68 de bronz, asigurându-și la finalul întrecerilor primul loc între echipele participante.

”A fost o competiție frumoasă, spectaculoasă și de anvergură și ne bucurăm ca s-a finalizat fără accidentări. Sperăm ca toată lumea s-a simțit bine! Mulțumim tuturor celor care au participat la această ediție! Felicitări sportivilor pentru participare și determinare! Nu în ultimul rând, vrem să adresăm aprecieri speciale tuturor celor implicati in organizarea evenimentului, pentru eforturile lor de a face aceasta competitie posibilă si memorabilă!”, a spus Radu Polifronie, președintele CS Poli Karate Petroșani.

Cupa Mashibo la karate WKF a constituit pentru sportivii prezenți la această competiție o bună repetiție pentru Cam­pio­natul național programat la în­ce­putul lunii aprilie, iar evoluțiile de pe tatami au fost spectaculoase și aplau­date la scenă deschisă de publicul prezent în sală.