”Panterele negre” din Petroșani în lotul național pentru Campionatul European de Taekwon-do

”Panterele negre” din Petroșani în lotul național pentru Campionatul European de Taekwon-do

Peste doar câteva zile, mai exact în perioada 17-21 aprilie 2024, în Polonia, la Lublin, urmează să se desfășoare întrecerile din cadrul Campionatului European de Taekwon-do la care România va participa cu o delegație de sportivi aparținând celor mai titrate cluburi sportive din țară.

Între sportivii selecționați la lotul național, în vederea participării la acest eveniment sportiv de nivel european, se numără și patru dintre cei mai buni sportivi ai C.S. Pantera neagră din Petroșani. Astfel, karatiștii Leonard Ienulesc, Elena Samotă, Crina Buburuz, Anemona Nagy vor reprrezenta, alături de alți sportivi din țară, selecționata României la Campionatului European de Taekwon-do din Polonia.

Aceștia au participat, în perioada 30 martie – 7 aprilie 2024 la pregătirea centralizată cu Lotul Național al României de Taekwon-do ITF, care a avut loc la o bază sportivă din Baia Mare, urmând ca la începutul săptămânii următoare să plece în Polonia pentru competiția europeană de arte marțiale, la care le dorim mult succes!