S-a stins apreciatul medic din Valea Jiului, dr. Claudiu Valas

S-a stins apreciatul medic din Valea Jiului, dr. Claudiu Valas

Apreciatul dr. Claudiu Valas, medic șef al Secției de Îngrijiri Paliative de la Spitalul Municipal din Vulcan s-a stins din viață. Acesta a fost răpus de o necruțătoare, a cărei evoluție a fost una galopantă.

Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, promoția 1995, dr. Claudiu Valas era cunoscut atât pentru dedicația sa profesională, pentru profesionalism și empatie față de pacienții săi. Și-a desfășurat prea scurta carieră în medicină, alinând suferințele oamenilor în Secția de Paliative a Spitalului Municipal Vulcan, unde pentru o perioadă de timp și-a dus cu pricepere și devotament și calitatea de Director Medical al acestei unități medicale. Dr. Claudiu Valas a avut și o activitate deosebit de apreciată în viața comunității locle din Valea Jiului, ca membru al Clubului Lions Valea Jiului Petroșani și voluntar activ, implicat în proiectele sociale, educaționale și culturale din regiune.

În urmă cu câteva luni a fost diagnosticat cu o boală gravă, a cărei evoluție a fost una galopantă, boală care în cele din urmă l-a răpus. Acesta a trecut la cele veșnice astăzi, 22 aprilie 2024, după o grea suferință.

Trupul neînsuflețit al dr. Claudiu Valas a fost depus la Capela Varvara din orașul Petrila, unde în următoatrele două zile cei care l-au cunoscut îi pot aduce un ultim omagiu și își pot lua rămas bun. Familia transmnite rugăminea celor care vor veni la catafalc să nu aducă flori sau coroane, deoarece trupul neînsuflețit al dr. Claudiu Valas va fi incinerat.

Dumnezeu să-l odihnească! Condoleanțe familiei îndoliate!