Dănuț Buhăescu și echipa PSD au intrat în campania pentru un nou mandat în fruntea administrației locale de la Uricani

Dănuț Buhăescu și echipa PSD au intrat în campania pentru un nou mandat în fruntea administrației locale de la Uricani

Sediul Circumscripției electorale pentru alegerile locale de la 9 iunie 2024 din orașul Uricani, deschisă în sediul Primăriei orașului Uricani, a fost dominat astăzi de culoarea roție. Asta deoarece, veniți aici, pentru a-și depune candidaturile pentru un nou mandat de primar, respectiv de consilieri locali, candidații social-democrați din orașul Uricani au venit echipați în uniformă, cu veste de culoare roșie, culoarea oficială a Partidului Social Democrat.

”Roșul este nu doar culoarea anului 2024, ci și culoarea victoriei!”, spune Dănuț Buhăescu, primarul social-democrat al orașului Uricani, care și-a depus, cu acest prilej, candidatura pentru cel de-al șaselea mandat de primar, convins de faptul că, și de această dată, îi va avea ca aliați pe cetățenii orașului Uricani.

”Suntem onorati și determinati să muncim în continuare pentru comunitatea noastră și vom fi și mai implicați în rezolvarea tuturor nevoilor cetățenești. Mulțumim tuturor celor care și-au pus încrederea în mine, ca primar și în echipa de consilieri a PSD Uricani. Cred că, pentru noi, rezultatele vorbesc de la sine, iar dorința noastră este aceea de a crește și mai mult rezultatele proiectelor pe care le avem pentru comunitatea orașului Uricani. Așa să ne ajute Dumnezeu!” a declarat Dănuț Buhăescu.

La Uricani, PSD propune electoratului local nu doar un primar cu performanțe certe în administrația locală, ci și o listă de consilieri în care se regăsesc oameni de toate vârstele, de diverse categorii profesionale și sociale, dar care au însă, cu toții, un numitor comun: acela de a fi vocea cetățenilor Uricaniului în Consiliul local și punct de sprijin pentru primarul Dănuț Buhăescu și echipa de specialiști a Primăriei, într-un alt mandat încununat de succes în ceea ce privește dezvoltarea orașului Uricani.