De 1 Iunie la Lupeni puteți descoperi ”Magia copilăriei”

De 1 Iunie la Lupeni puteți descoperi ”Magia copilăriei”

Vârsta copilăriei este una cu adevărat magică! Iar magia sărbătorilor dedicate copiilor este una fără egal.

Vă puteți convinge de realitatea din spatele acestor cuvinte chiar sâmbătă, 1 Iunie 2024, la Lupeni, acolo unde în Parcul CAP – principalul loc de întâlnire sub semnul bucuriei al oamenilor din comunitatea Lupeniului – va fi sărbătorită Ziua Internațională a Copiilor.

Organizat de Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni, evenimentul se desfășoară chiar sub acest titlu generic: ”Magia copilăriei”.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță spune că autoritățile locale au pregătit pentru cei mici, dar și pentru cei mari care poartă copilăria în suflet, o mulțime de activități și evenimente speciale care vor transforma acest loc din centrul civic al municipiului într-unul de mare sărbătoare.

Deja pentru acest eveniment, administrația locală a amenajat în parcul de la CAP o frumoasă butaforie cu figurine din îndrăgite povești ale  copilăriei. Iar pe 1 Iunie 2024, de la ora 16,00 aici se va da startul distracției și magiei.

”Știu că cei mici, copiii,  așteptă cu nerăbdare acest moment și le spunem de pe acum că îi așteptăm cu drag la evenimentul  pe care l-a pregătit Primăria și Consiliul Local al municipiului Lupeni. Cei mari, dar  și cei mici vor petrece clipe de neuitat în lumea magică a copilăriei, unde vor cânta și vor dansa împreună cu artiști îndrăgiti și alături de personaje de poveste.  Așadar, vă invităm sâmbătă, 1 iunie 2024,  la ”MAGIA COPILĂRIEI”  începând cu orele 16.00. Copii, părinți, bunici, mătuși si unchi vă așteptăm cu drag! La mulți ani, copii! La mulți ani, copilărie!”, a transmis  primarul Lucian Resmeriță.

În cadrul programului ”Magia copilăriei”, pe scena din Parcul CAP vor urca cei mai talentați dintre elevii clasei de canto Simona Ionașc de la Clubul copiilor din Lupeni, dar și Grupul vocal ”Româncuțele” care vor susține un program artistic special, iar actorii Teatrului ”I.D. Sîrbu” vor aduce la Lupeni ”magia poveștilor”, coborând o serie de personaje din cele mai îndrăgite povești ale copiilor direct în mijlocul acestora.