Crucea Rosie: Un martisor, o floare si un gand bun

_MOV6348Subfiliala de Crucea Roşie Deva întâmpină primăvara cu bucurie, sentiment pe care vrea să-l împărtăşească tuturor devenilor. Activitatea voluntarilor Crucii Roşii a debutat încă din primele zile ale anului în curs, când a fost inaugurat atelierul de realizat mărţişoare. Acestea au fost produse de către voluntari pe parcursul a aproape două luni de zile. Am avut bucuria de a primi şi oaspeţi tocmai din Ţara Zarandului, din comuna Crişcior, satul Zdrapţi, pe reprezentanţii Asociaţiei “Intersecţia 21”, care au adus şi donat mărţişoare, felicitări şi obiecte artizanale, după ce au văzut strădania voluntarilor de la Crucea Roşie Deva.

_MOV6349Începând din acest weekend, voluntarii Crucii Roşii au ieşit în stradă cu obiectele realizate de către ei pentru a le oferi celor care doresc să anunţe sosirea primăverii prin oferirea unui mărţişor hand made. Aceste obiecte nu au un preţ, ele sunt oferite gratuit, iar cei care doresc pot face donaţii în urna special cu însemnele Crucii Roşii. Mesajul voluntarilor este elocvent în acest sens: “Dacă vrei un mărţişor/Asta e cel mai uşor./Îl alegi pe care-ţi place/Şi plăteşti cât crezi că face.” Cu banii obţinuţi din donaţii, intenţionăm ca de 8 Martie, când sărbătorim Ziua Internaţională a Femeii, să oferim o floare şi un mic cadou mamelor uitate de copii sau doamnelor care nu mai au de la cine să primească o atenţie, dorind să aducem un zâmbet pe chipurile acestor fiinţe minunate.

_MOV6350Cei care doresc să intre în posesia unui asemenea mărţişor pot merge de luni până vineri, de la ora 16:00, iar în weekend de la ora 10:00, în Piaţa Victoriei din Deva, în zona statuii lui Decebal, la standul organizat de Crucea Roşie special în acest sens.

 

CRUCEA ROŞIE DEVA VĂ DOREŞTE O PRIMĂVARĂ FRUMOASĂ.



« (Știre anterioară)