Accident grav produs de un taximetrist neatent, pe drumul Hunedoara – Deva

Traficul rutier a fost oprit astăzi pentru zeci de minute, pe drumul judeţean Hunedoara – Deva, în urma accidentului rutier provocat astăzi de şoferul unui autoturism folosit ca taxi. Accidentul s-a petrecut la Cristur.

IMG_0105Un accident rutier s-a petrecut astăzi pe Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Sântuhalm (Deva), din cauza neatenţiei unui taximetrist. Potrivit poliţiştilor, bărbatul aflat la volanul unei Dacia Logan a vrut să întoarcă autoturismul trecând peste marcajul cu linie dublă-continuă ce separă sensurile de mers. A fost lovit în partea laterală de un autoturism Daewoo.

„În urma primelor cercetări de la faţa locului, în urma accidentului au rezultat doi răniţi, şoferul şi un pasager din autoturismul care circula regulamentar. Ei au fost transportaţi la spital, urmând a se stabili diagnosticul”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală. Şoferul care a provocat accidentul va rămâne fără permis auto.

Şoseaua Hunedoara – Sântuhalm este unul dintre cele mai tranzitate drumuri judeţene şi, de asemenea, este unul dintre drumurile pe care şoferii comit cele mai multe abateri la legislaţia rutieră.IMG_0111