Accident în Hunedoara: Doi morţi şi un rănit după ce maşina în care erau a căzut într-o prăpastie. Şoferul adormise la volan

    Doi bărbaţi au murit şi altul a fost rănit, luni seară, în urma unui accident produs în judeţul Hunedoara, în apropiere de Lacul Ciniş, după ce şoferul maşinii în care se aflau a adormit la volan, iar autoturismul a căzut într-o prăpastie adâncă de şapte metri.

accident_82847800

Potrivit şefului Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara, comisarul şef Dan Micu, un tânăr de 28 de ani, care conducerea un autoturism de la Hunedoara spre satul Lunca Cernii de Jos din Ţinutul Pădurenilor, a adormit la volan, iar maşina a căzut într-o prăpastie adâncă de aproximativ şapte metri.

“Şoferul unui autoturism, pe fondul oboselii, a aţipit la volan, iar maşina a ieşit de pe carosabil şi a căzut într-o prăpastie de aproximativ şapte metri. Consecinţele acestui accident sunt grave: două persoane decedate – pasagerul din dreapta care este tatăl şoferului şi un vecin care era pe bancheta din spate, iar şoferul a fost transportat la spital”, a declarant Micu.

Tânărul care a provocat accidentul plecase, luni dimineaţă, de la Hunedoara, împreună cu tatăl şi un vecin, pentru a depune actele la APIA pentru obţinerea de subvenţii pentru păşune şi teren cultivat. Accidentul a avut loc luni seară, în timp ce aceştia se întorceau acasă, în satul Lunca Cernii de Jos din Ţinutul Pădurenilor.

mediafax.ro