Petroşaniul intră în sărbătoare

    Nu mai puţin de 110.000 de lei alocă, în acest an, municipalitatea din Petroşani pentru organizarea manifestărilor reunite sub genericul „Zilele municipiului Petroşani”.

dsc06655O manifestare devenită deja tradiţională, care a debutat în anul 2001, iar anul acesta se află la cea de a XIV-a ediţie. „Începând din anul 2001, an de an, au fost organizate Zilele Municipiului, acest eveniment reprezentând o celebrarea  tot ce înseamnă Petroşani: tradiţii păstrate din moşi – strămoşi, cultura locală inspirată din munca grea a locuitorilor în subteran şi, nu în ultimul rând, cetăţenii săi, care sunt oameni deosebiţi, la fel ca locurile de care aparţin”, a precizat primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Anul acesta, zilele municipiului Petroşani se vor derula în perioada 29 – 31 mai şi vor fi organizate diverse manifestări – cultural artistice şi sportive. Punctul culminant, ca în fiecare an, va fi constituti de spectacolele de muzică susţinute de artişti locali, dar şi formaţii de renume dn ţară.