In loc sa discute despre micro-hidrocentrala, s-au batut ca-n codru

 

         Duminică, în jurul prânzului, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată cu privire la faptul că, pe raza satului Coroeşti, comuna Sălașu de Sus, a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane.

images (13)“Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din oraşul Hațeg, s-a deplasat, împreună cu alte patru persoane (reprezentanţi ai unui O.N.G. de mediu) pe raza satului Coroieşti, cu intenția de a se documenta cu privire la construirea unei micro-hidrocentrale”, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara.

Între grupul din care făceau parte reprezentanţii O.N.G.-ului  și alt bărbat,  în vârstă de 48 de ani, reprezentantul societății comerciale din Deva care intenționează să construiască micro-hidrocentrala (care, la rândul său era însoţit de mai multe persoane) a avut loc un conflict, în urma căruia bărbatul în vârstă de 48 de ani cât şi un activist de mediu au suferit vătămări corporale, fiind transportați la Spitalul Orășenesc Hațeg, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Echipa operativă, sub coordonarea procurorului competent  din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara a întocmit  dosar penal și continuă cercetările,  în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs incidentul și a luării măsurilor legale.