Medalii speciale pentru consilierii locali de la Petroşani

onoare1Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi a acordat astăzi, în cadrul ceremoniei de deschidere a Zilelor Municipiului Petroşani, o distincţie specială, membrilor Consiliului local al municipiului Petroşani din prezenta legislatură.

„Un calcul sumar ne arată că, din 2012 şi până în prezent, la Petroşani au fost votate peste 1500 de hotărâri de Consiliu local, care constituie instrumentele pentru coordonarea activităţii administraţiei publice locale. Dincolo de această cifră, relevant este faptul că niciuna dintre aceste hotărâri nu a fost atacată de Prefectură pe considerente de legalitate, fapt care demonstrează că avem un Consiliu local responsabil şi foarte bine pregătit. Am vrut, prin instituirea acestei medalii, să aduc în atenţia comunităţii noastre rolul important pe care consilierii locali în au în tot ceea ce facem pentru bunul mers al comunităţii şi pentru dezvoltarea oraşului nostru. Le mulţumesc tuturor pentru activitatea lor şi pentru sprijinul constant pe care mi l-au acordat în conducerea administraţiei locale din oraşul nostru”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

Medaliile de onoare au fost înmânate consilierilor locali: Blag Daniel Cantemir, Butulescu Valeriu, Ciuică Petrişor, Cornea Claudiu Lucian, Drăgoescu Petru, Durbacă Eusebiu Bebi, Grigoriu Lavinia Elena, Iliaş Nicolae, Lupu Constantin, Mârza Florin, Muntean Lucica Dina, Nicolae Florin, Niţă Dorina Veronica, Pascu Viorel, Postolache Costel, Rad Mihail Marius, Rus Ioan, Sipeţan Leodor Marcel, Toma Ion, Avrămescu Sorin, Lăutaru Alexandru, Pop Tiberiu Emeric, Stepan Nicu Daniel, chiar dacă din considerente mai mult sau mai puţin motivate, nu toţi au fost prezenţi la festivitatea de astăzi de la Petroşani.