Trei spectacole de excepţie încheie, duminică, Zilele Municipiului Petroşani

Ediţia din acest an a Zilelor Municipiului Petroşani se încheie duminică cu două evenimente speciale, dedicate publicului iubitor de muzică de calitate.

concert pestera boliiAstfel, de la ora 12,00 în inedita locaţie a „sălii de concerte” din Peştera Bolii va avea loc un recital de muzică clasică susţinut de interpreţi ai Liceului de Artă „Sigismund Toduţă” din Deva. În program figurează compoziţii de Haydn, Purcell şi Bethoven.

După amiază, de la orele 17,00, în scuarul de concerte din Parcul Comunitatea Europeană – Centrul Civic – Teatrul Dramatic „I.D. Sîrbu” va avea loc un concert de muzică folk susţinut de Cătălin Stepa, Florentin Budea şi Adi Câmpeanu.

Pentru iubitorii artei teatrale, tot duminică vor avea loc două reprezentaţii speciale ale Teatrului „Ion D. Sârbu” din Petroşani, la care intrarea este gratuită. Astfel, de la orele 12,00 este programat un spectacol de teatru pentru copii cu piesa „Jos masca, balaure!”, iar seara, de la orele 19,00 un spectacol de teatru pentru pentru adulţi, cu piesa “Îndrăgostiţii din Ancona”.



(Următoarea știre) »