În Valea Jiului, fotbalul are viitor

         Fotbalul din Valea Jiului are viitorul asigurat, acest fapt este concretizat de rezultatele bune obţinute de juniorii dintre Jiuri. În clasamentul pe echipe, primele trei clasate sunt CSM Jiul Petroşani, campioana judetului, urmată de juniorii de la Inter Petrila şi Hercules Lupeni.

download (8)Tinerii fotbalişti stau bine şi în clasamentul individual, astfel că, în topul golghterilor Ligii a IV – a Juniori, pe locurile 2, 3 şi 4, sunt clasaţi fotbaliştii Boldizsar Adrian de la Inter Petrila, cu 29 de reuşite, Păsărică Marian – CSM Jiul Petroşani, cu 25 de goluri marcate în acest sezon şi Gîrda Alezandru de la Hercules Lupeni cu un număr de 21 de goluri inscrise în poarta adversarilor. Primul loc în topul golgheterilor, din liga de juniori, este ocupat de Paul Robert de la Gloria Geoagiu, fotbalist a cărui performanţă s-a ridicat până la cifra de 38 de goluri marcate în sezonul care tocmai s-a încheiat.

Cu primele 3 locuri asigurate în clasamentu pe echipe şi cu 3 fotbalişti în topul marcatorilor din judeţul Hunedoara, Valea Jiului dmonstrează că în fotbal viitorul sună bine.

 

[slideshow_deploy id=’13835′]