ATENTIE soferi! O noua metoda de inselatorie folosita de hoti

    O noua metoda de a insela oamenii castiga teren pe soselele Romaniei. Soferii sunt abordati in trafic de necunoscuti care sustin ca au ramas fara benzina si au nevoie de telefon ca sa sune un prieten.

61688452

Indata ce se vad cu mobilele in mana, indivizii dispar in graba. Inspirati, doi tineri din Prahova si-au dat seama ca au de-a face cu escroci si au reusit chiar sa-i fotografieze. Au pus pozele pe Facebook si asa au aflat ca necunoscutii au inselat deja o multime de oameni.

Escrocii isi abordeaza victimele mai ales in parcarile de pe marginea drumurilor.

Radu: Le-am zis ok, o sa va formez eu numarul si sun eu pe prietenul care sa va ajute cu benzina, ei au zis sa le dau sa formeze ei si ca o garantie au scos cheia din contact, au pus-o in geam, unul si-a scos un inel, care cica era de aur, si l-a pus acolo langa cheie.

Surprins de amabilitatea exagerata a necunoscutilor, tanarul nu a lasat telefonul din mana. Ba chiar i-a fotografiat si a povestit patania pe Facebook. Curand au aparut nenumarate comentarii al celor care fusesera deja inselati. Politistii au si ei plangeri inregistrate.

Metoda nu prea da gres atata timp cat majoritatea romanilor sunt amabili, iar escrocii isi joaca bine rolul.

Prin aceeasi metoda, escrocii reusesc sa obtina bani, bijuterii si alte lucruri de valoare ale victimelor. Ca sa covinga, mai nou, se recomanda a fi sefi de politie sau ofiteri anticoruptie si se folosesc de numere reale ale celor care ocupa aceste functii. Politistii ne sfatuiesc sa verificam atent orice informatie.

[slideshow_deploy id=’13836′]

stirileprotv.ro/