Tehnologia ne poate face concediul mai frumos şi mai economic.

     Sunt mii de aplicaţii care instalate pe telefonul mobil ajută pe oricine să găsească hoteluri şi bilete de avion mai ieftine, mijloace de transport, dar şi să vadă părerile celor care au  ajuns acolo de curând.

aplicatiile-care-iti-incetinesc-telefonul-si-omoara-bateria_4_size1

Atunci când ajungeţi într-o altă ţară în vacanţă, primul lucru pe care îl faceţi este să scoateţi telefonul mobil, să sunaţi persoanele dragi şi să le spuneţi că aţi ajuns cu bine. Nu este nevoie să folosiţi minutele de pe abonament, sau să sunaţi în roaming. Tot ce aveţi de făcut este să vă conectaţi la internet şi să aveţi câteva aplicaţii instalate. pentru a putea să vă auziți, să vă vedeţi şi să vă trimiteţi mesaje gratuit. Printre aceste aplicații se numară : Skype, Facebook Messenger, Viber sau Whatsapp.

Pe lângă acestea se mai folosesc şi Kaiak, care, ajută utilizatorii să găsească cele mai ieftine şi rapide zboruri  și TripAdvisor, o aplicaţie care poate căuta cele mai bune hoteluri.

Cine nu vrea să stea  la hotel şi doreşte să închirieze o cameră, un apartament sau o vilă cu piscină , atunci aplicaţia AirBnb este de mare ajutor.

roundMe este o altă aplicaţie utilă care, vă arată pe hartă cele mai apropiate farmacii, spitale, magazine, bănci sau benzinării.

Utilizatorul are avantajul că va găsi un preţ mult mai convenabil faţă de cazarea la hotel, iar gazdele sunt mult mai primitoare. Alte aplicaţii vă oferă informaţii despre toate evenimentele, spectacolele şi programele din cluburi, teatre şi cinematografele din destinaţia de călătorie.

Pentru călătorii cu maşina se recomandă Waze,  o aplicaţie în care şoferii colaborează şi îşi semnalizează unii altora diverse pericole, dacă este un accident, un radar, iar  pentru cine se pregăteşte acum să plece în vacanţă, aplicaţia Pack Point poate fi de ajutor pentru a avea rapid o listă cu strictul necesar ce trebuie pus în bagaje, în funcţie de destinaţia aleasă şi de durata şederii.â

 

[slideshow_deploy id=’13836′]

 

sursa:https://digi24.ro/