O NOUĂ EXTRAGERE LA LOTERIA BONURILOR FISCALE

     O nouă extragere a Loteriei bonurilor fiscale va avea loc duminică 19 iulie 2015, la orele 20:10 și vor participa bonurile emise în perioada  1-30 iunie 2015. Ca și în cazul ultimei extrageri ocazionale desfășurate în cadrul Loteriei bonurilor fiscale, vor fi acordate maximum 100 de premii din fondul de premiere de un milion de lei, iar selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape.

bonuri-fiscale-loterie

Astfel, pe 19 iulie, Loteria Română va organiza în prima etapă extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua, dar și valoarea bonurilor câștigătoare. În cazul în care numărul acestora este mai mare de 100, se va organiza cea de a doua extragere.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

De reținut este că extragerea va fi organizată în prezența unei comisii formată din câte un reprezentant al MFP, ANAF și CNLR, iar bilele și urnele vor fi verificate în prezența comisiei înainte de extragere.

Depunerea cererilor de revendicare a premiului se realizează la orice administrație fiscală din structura ANAF începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Tot ce trebuie să faceți este să depuneți în original bonul fiscal câștigător, alături de copia actului de identitate și de o cerere. Formularul cererii poate fi obținut gratuit de la administrația fiscală sau poate fi descărcat de pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice.

 

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câștigătoare, acestea vor fi centralizate și transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în baza de date, dar și pentru verificarea autenticității acestora de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală.

Următoarea extragere va avea loc pe 16 august 2015 și vor participa bonurile emise în luna iulie 2015.

 

[slideshow_deploy id=’13842′]

 



« (Știre anterioară)