Vesti bune pentru soferi: DN 7A, a intrat oficial în reparații capitale

              După discuții interminabile între autoritățile publice locale din Petrila, oraș pe raza căruia se află tronsonul în cauză, și reprezentanții Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, DN 7A, către Voineasa, a intrat oficial în reparații capitale.

dnPentru a se asigura că treaba merge, după predarea amplasamentului și organizarea de șantier, Ilie Păducel spune că a vizitat șantierul de cel puțin șase ori, în patru dintre vizite fiind însoțit de Prefectul Județului Hunedoara, Sorin Vasilescu. ”La acest moment se lucrează în două puncte: odată, s-a turnat un strat de asfalt de la intersecția de la Jieț și până mai sus de stația de captare și tratare a apei, și se va mai turna până în Cheile Jiețului, la punctul de măsurare a apei. Totodată, urmează armarea stâncilor cu plasă. Nu în ultimul rând, se lucrează într-un ritm mai susținut pe porțiunea cuprinsă între Hotar și Groapa Seacă, unde trebuie făcut terasamentul, după care se poate trece la turnarea asfaltului” , a declarat Ilie Păducel.

Atât primarul din Petrila cât și Prefectul Județului Huendoara, Sorin Vasilescu au primit asigurări de la constructor că până la sfârșitul anului, pe porțiunea dintre Hotar și Groapa Seacă se va putea circula pe strat de asfalt.

 

[slideshow_deploy id=’13842′]