La Deva se deschide tabăra olimpicilor

caprioaraMarti, 18 august 2015 la ora 09.00, la Centrul de Agrement Caprioara va avea loc Deschiderea oficiala a TABEREI NATIONALE DE EXCELENTA DE ISTORIE ŞI CULTURA DACICA ŞI ROMANA.

Tabara este organizata de Ministerul Tineretului si Sportului si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Hunedoara in parteneriat cu Institutia Prefectului – Judetul Hunedoara si Inspectoratul Scolar Judetean Hunedoara, in perioada 17 – 22 august 2015, proiectul fiind finantat de Ministerul Tineretului si Sportului.

Vor participa cei mai buni elevi de liceu din toate judetele tarii si sectoarele municipiului Bucuresti si cate un cadru didactic insotitor din fiecare regiune de dezvoltare.

In cadrul taberei participantii vor vizita principalele monumente istorice si culturale din judet.

szell” Avand in vedere succesul editiilor anterioare a Taberei Nationale de Excelenta de Istorie si Cultura Dacica si Romana, impreuna cu partenerii, am decis ca si in acest an sa recompensam in acest fel cei mai buni elevi de liceu din toata tara. Este o ocazie unica pentru ei de a vizita si cunoaste o mare parte a locurilor istorice si culturale din judetul Hunedoara si cred ca pot fi cei mai buni ambasadori de turism ai judetului nostru.”
, declara Szell Lorincz, directorul executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Hunedoara.
[slideshow_deploy id=’19659′]