Zilele comunei Soimus / Afla aici programul complet al evenimentului

                    La fel ca in alti ani, Comuna Soimus, va imbraca in curand straie de sarbatoare . Administratia locala declara ca eveminetul se va desfasura in perioada 21-23 august, nici mai mult,nici  putin de 3 zile de distractie si relaxare,  atat pentru localnici cat si pentru cei care doresc sa viziteze comuna.

received_1064726516880365

 Daca in alti ani petrecerea avea loc in zona de agrement de pe malul Mureşului, anul acesta administratia locala a decis ca evenimentul  sa se desfasoare loc   în curtea din spatele primăriei. „Spectacolul a fost gândit pentru persoane de toate vârstele şi am ales artiştii care să participe la Zilele Comunei Şoimuş în funcţie de preferinţele celor din comună. Tocmai de aceea, înainte de a-i invita, am făcut un sondaj de opinie în special în rândul tinerilor din comună, pentru a vedea pe cine îşi doresc să vadă pe scenă. Bineînţeles, am luat în calcul şi bugetul de care dispunem, dar am făcut tot posibilul să ţin cont şi de dorinţele lor. Asigur pe toată lumea că sărbătoarea pe care o pregătim va fi un adevărat succes“, a declarat Mihai Irimie, primarul comunei Şoimuş.

Programul evenimentului va fi urmatorul :

  • Vineri, 21 august, la ora 19, va avea loc festivitatea de deschidere, apoi vor urca pe scenă artişti locali precum Ovidiu Peica, Zenu şi Muguraşii comunei Şoimuş. Pentru iubitorii de manele, Jean de la Craiova va încinge atmosfera.
  • Sâmbătă este dedicată muzicii moderne şi vor urca pe scenă DJ Rynno & Sylvia şi Corina.
  • Duminică,  de la ora 13 va începe premierea copiilor, a veteranilor de război şi a cuplurilor cu 50 de ani de căsătorie, apoi vor face spectacol mai multe ansambluri populare, iar seara va fi dedicată interpretei Adriana Antoni.
  • Zilele comunei se încheie cu un foc de artificii.

[slideshow_deploy id=’13835′]



« (Știre anterioară)