Cel mai bun regizor român va monta o piesă pe scena teatrului din Petroşani

victor ioan frunzaRegizorul Victor Ioan Frunză, declarat drept cel mai bun regizor de teatru în viziunea UNITER a acceptat propunerea directorului Teatrului „Ion D. Sîrbu” şi va monta o piesă pe scena teatrului din Petroşpani în stagiunea următoare.

Vestea a fost adusă chiar de către actriţa Nicoleta Bolcă, directorul teatrului de la Petroşani, aflată încă sub imperiul emoţiilor după întâlnirea cu apreciatul regizor.

bolca„Oamenii mari rămân mari. Astăzi m-am întâlnit cu cel pe care UNITER l-a declarat drept Cel mai bun regizor român al anului 2014. Ne-am întâlnit la Teatrul Metropolis unde Victor Ioan Frunză montează un spectacol. L-am invitat să monteze un spectacol în stagiunea aceasta şi la Petroşani pentru că eu cred că spectatorii noştri, actorii noştri au dreptul de a lucra şi de a-i vedea pe cei mai buni. Maestrul a spus DA, iar pe 3-4 octombrie va fi prezent la Petroşani, la deschiderea stagiunii, să vadă trupa teatrului nostru, după care va stabili calendarul pentru piesa pe care o va monta pentru noi”, a declarat Nicoleta Bolcă.

[slideshow_deploy id=’17454′]



« (Știre anterioară)