Naser vrea să scape de controlul judiciar

     Omul de afaceri Nasrollah Shariat Nalkiashari (64 de ani), cunoscut drept Naser, cere din nou scoaterea de sub control judiciar. Bărbatul este cercetat de procurori pentru că ar fi violat o fetiţă de numai 14 ani.

s560x316_s560x316_fata_violata

Cererea formulată de Naser a fost înregistrată pe rolul Judecătoriei Petroşani, iar judecătorii o vor lua în discuţie în data de 8 septembrie.  Nu este pentru prima dată când omul de afaceri Nasrollah Shariat Nalkiashari vrea să scape de această măsură dispusă în cazul său, însă fără success. În data de 17 august, magistraţii de la Petroşani i-au respins ca neîntemeiată cererea de revocare a măsurii preventive a controlului judiciar, dispusă prin Ordonanţa din 09.07.2015.2015 emisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani. Trei zile mai târziu ş Tribunalul Hunedoara a menţinut măsura controlului judiciar şi au respins contestaţia formulată Naser împotriva deciziei Judecătoriei Petroşani.

Potrivit anchetatorilor, la începutul lunii iulie, omul de afaceri iranian ar fi ademenit-o pe fata de 14 ani în aparatamentul său, spunându-i că vrea să-i dea un lănţişor de aur ca să „o ajute”, dar mai apoi a întreţinut relaţii sexuale împotriva voinţei acesteia. Sunt informaţii conform cărora minora ar fi fost şi lovită cu palma dar şi cu cureaua, lovituri care i-ar fi provocat mai multe echimoze la nivelul corpului, iar cel care a sesizat poliţia este chiar tatăl fetiţei. Adolescenta le-a povestit anchetatorilor că a fost acostată în timp ce se deplasa prin faţa blocului în care bărbatul locuia. Fata spune că omul de afaceri iranian a chemat-o la el şi i-a propis un lănţişor de aur, cercei sau bani, pentru că vrea să facă o faptă bună. În locuinţă, bărbatul a încuiat uşa şi ar fi constrâns-o prin violenţă să facă sex cu el. Când iranianul s-a dus la baie, copila a fugit acasă şi a povestit ce s-aîntâmplat. Procurorii de la Petroşani au început cercetările în acest caz.

[slideshow_deploy id=’17452′]