Parcă i-a înghiţit pământul!

Au dispărut fără urmă şi sunt căutaţi de familie, ori au fost condamnaţi de instanţele de judecată, unii chiar pentru omor, iar acum încearcă să scape de executarea pedepsei privative de libertate.

pizap.com14423794544161

gheorghitanuMai mulţi hunedoreni sunt pe lista celor căutaţi de poliţiştii din întreaga ţară, iar unii au fost daţi deja şi în urmărire internaţională. Cei mai mulţi, însă, parcă au fost înghiţiţi de pământ, deşi sunt căutaţi de ani de zile de familii sau de oamenii legii.

De exemplu, Iulian Gheorghiţanu, care acum ar avea 26 de ani. În mai 2007, băiatul cunoscut cu probleme psihice, a dispărut de la domiciliu şi nicio pistă urnată de familie nu a ondus la găsirea lui. Gheorghitanu Iulian s-a născut în Lupeni, în data de 27 martie 1989, dar ulimul domiciliul l-a avut în satul Băneşti – judeţul Suceava. Are 1,80 metri înălţime, constituţie astenică, ten deschis, faţa ovală şi ochii căprui.

unteaTot dispărut este şi Dănuţ Untea, care în 2004 a fost văzut ultima dată în viaţă. Născut în 1967, Dănuţ Untea este, de asemenea, din Lupeni, dar ultimul domiciliu l-a avut în localitatea Orbeni din judeţul Bacău.

Pentru alte două femei, familiile îşi fac griji după ce, cu ani de zile în urmă, au plecat în străinătate şi de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ele. Astfel, Gabriela Stroe, născută în 15 decembrie 1971, a plecat în 2002 peste graniţă şi nu a mai ţinut legptura cu familia care o caută şi speră să dea de ruma ei..

stroeIleana Marusia Rad, din Hunedoara, născută în anul 1980, este în aceeaşi situaţie. Din 2012, de când a plecat în străinătate, nimeni nu mai ştie nimic de ea şi este pe lista celor căutaţi de poliţişti.

Condamnaţi, încearcă să scape de pedepse

Pe lista persoanelor dispărute mai este, însă, o categorie: cea a persoanelor condamnate definitive pentru diverse faăte penale care fug de puşcărie.

rad

Cea mai grea pedeapsă o au doi tineri din Orăştie, condamnaţi la câte 20 de ani de închisoare pentru omor. Este vorba despre Anca Maria Murg (26 de ani) şi Sorin Vasile Benegui (29 de ani). În rechizitoriul întocmit, anchetatorii susţin că aceştia au omorât în bătaie un tânăr de numai 18 ani, în urma unui scandal, din 2007, izbucnit la o discotecă din comuna Băcia.  Victima a a fost lovită cu pumnii şi picioarele, cu o bâtă de baseball şi cu un bolovan, iar după trei zile a murit la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara.murg

Tot în urmărire este dat şi Cristian Purcărelu, condamnat la 4 ani debenegui (1)

Închisoare pentru complicitate la falsificare de monedă sau alte valori, punere în circulaţie de monedă falsă sau alte valori. Şi Constntin Niciu, zis “Stucuţ” este încă de negăsit. Are o pedeapsă de 11 ani şi jumătate de executat pentru tâlhărie, dar a dispărut înainte să fie reţinut.

 

 

 

[slideshow_deploy id=’20328′]



(Următoarea știre) »