(FOTO) Shopping City Deva își deschide porțile în urma unei investiții de 14 milioane de euro

Shopping City Deva, centrul comercial regional dominant al județului Hunedoara își deschide porțile începând de astăzi, în urma unei investiții de 14 milioane de euro, realizată de compania NEPI. Proiectul achiziționat de grupul de investiții și dezvoltare NEPI în anul 2013 a fost extins cu 11.000 m², dedicați zonei de retail și divertisment, devenind astfel principalul pol de retail și petrecere a timpului liber, atât pentru județul Hunedoara, cât și pentru întreaga regiune.

Shopping City Deva Detaliu

Ansamblul  comercial din Calea Zarandului, numărul 87, ce include printre altele METRO, Praktiker și Auchan ajunge astfel la o suprafață totală închiriabilă de 54.000 m². Shopping City Deva reunește sub același acoperiș brand-uri internaționale de fashion, încălțăminte și accesorii, prezente pentru prima oară în regiune, precum: ALTEX, Benvenuti, C&A, CCC, Cinema City, Deichmann, Gatta, H&M, JYSK, Kendra, KFC, Noriel, Orsay, Pepco, Salamander, Takko. Întreaga ofertă de produse și servicii pusă la dispoziția clienților este perfect adaptată nevoilor comunității locale.

Galerie Shopping City Deva

 

Dezvoltarea și modernizarea centrului comercial existent, într-unul regional dominant pentru județul Hunedoara și împrejurimi face parte din strategia NEPI de extindere și modernizare a proprietăților din portofoliu. Pe lângă oferta variată de retail și de divertisment, acest proiect, în care am investit 14 milioane de euro, din 2013 și până acum, este un motor de creștere economică pentru întreaga regiune” a declarat Tiberiu Smaranda, Director Executiv în cadrul NEPI.

Shopping City Deva Detaliu 3

Pe lângă investițiile NEPI în dezvoltarea centrului comercial, pentru amenajarea magazinelor, retail-erii au investit la rândul lor, astfel încât devenii și nu numai să se poată bucura de magazine moderne cu o gama variata de produse, precum cea a showroom-ului ALTEX, cel mai mare magazin electro-IT din județ. Acesta îi așteaptă pe iubitorii de tehnologie cu 1500 m² de inovații, insule de testare, precum și o gamă de peste 16.000 de produse. Deichmann, prezent, în premieră, în Hunedoara la Shopping City Deva deschide cel de-al 72-lea magazin din România. Brand-ul polonez de încălțăminte CCC inaugurează în cadrul Shopping City Deva magazinul cu numărul 38 în România. C&A aduce în Shopping City Deva cel mai nou concept de magazin de fashion pentru familie, având mai bine de 1200 m². Noul magazin H&M, cel de-al 42-lea din România, reprezintă una dintre cele mai mari premiere pentru hunedoreni și duce mai departe conceptul de modă şi calitate la cel mai bun preț și le oferă iubitorilor de fashion 1284 m² de noutăți.

ShoppingCityDeva_factsheetMix-ul de retail este completat extrem de bine de cel de divertisment. Astfel, vedeta incontestabilă a zonei de divertisment este cinematograful multiplex cu 6 săli de proiecție dotate cu ultima tehnologie 3D, operat de Cinema City. Food court-ul și cafenelele completează perfect aceasta zonă și oferă o varietate mare de bucătării, de la rețetele mult așteptate ale Colonelului Sanders de la KFC, la restaurante cu specific local.

Shopping City Deva aduce vizitatorilor săi, în premieră, o zonă de divertisment pentru toate vârstele: centrul de  distracție PLAY AGAIN, dotat cu 4 piste de bowling, 10 mese de biliard, dar și un casino, THE JACK & PLAY AGAIN, deschis non-stop. Și cei mici au distracția garantată la Shopping City Deva, având la dispoziție un spațiu de joacă ultramodern.

Pentru a completa și facilita experiența de cumpărături, Shopping City Deva pune la dispoziția clienților săi nu mai puțin de 1700 de locuri de parcare gratuite.

 

 

 

 

 

[slideshow_deploy id=’13835′]