(GALERIE FOTO) Bani aruncaţi pe Apa Sîmbetei. La Lupeni, fântânile arteziene au fost lăsate pe uscat!

Tot mai mulţi localnici din municipiul Lupeni prind curaj şi spun lucrurilor pe nume, cu subiect şi predicat. Ultima dată oamenii au luat în colimator fântânile arteziene, investiţii în care s-au scurs bani din bugetul local şi care acum îşi dovedesc din plin inutilitatea.

arteziana1

Chiar dacă par obiecte antice, după cum remarcă un utilizator al unei reţele de socializare, majoritatea fântânilor arteziene nu sunt foart vechi, dar sunt total inutile.

arteziana2

Au prins şi vremuri mai bune, măcar ca aspect, că apă nu se mai ştie cu exactitate dacă au avut vreodată, evident în afară de momentul inaugurării.

arteziana3

O inaugurare ca la carte, cu tăiere de panglică, după cum a precizat un alt utilizator al aceleiaşi reţele de socilizre, pe care au fost postate pozele cu inutilele fântâni arteziene din Lupeni.

arteziana4

Grav este că în aceste construcţii lăsate acum în paragină s-au îngropat bani din bugetul local, asta în condiţiile în care sumele allocate putea fi folosite în alte scopuri, pentru că sunt o mulţime de lucruri de făcut în municipiul condus de ani de zile de primarul PSD Cornel Resmeriţă, secondat tot de ani buni de vicele Cornel Lungan.

[slideshow_deploy id=’17450′]