ANTRENORUL DE BOX ILIE CAPTARI ESTE DE IERI CETĂȚEAN DE ONOARE AL HUNEDOAREI

Antrenorului de box Ilie Captari a fost distins ieri cu titlul de „Cetățean de Onoare” al municipiului Hunedoara, distincția fiindu-i acordată în cadrul ședinței de iei a Consiliului Local.

12039090_959887107386328_5076210387719519065_o

Acest titlu i-a fost conferit în semn de recunoaștere și apreciere pentru meritele deosebite, rezultatele obținute și întreaga activitate desfășurată în domeniul sportului.

 Acesta a participat recent la Campionatul Mondial de Juniori de la Sankt Petersburg din Rusia, unde elevul său, Cosmin Gîrleanu, a obţinut locul I.

Antrenorul hunedorean, Ilie Captari, s-a născut la data de 2 iulie 1959. În anul 1989 a absolvit Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport Bucureşti, obţinând diploma de absolvire a şcolii naţionale de antrenori. În perioada 1991-1997 a fost antrenor la secţia de box a Clubului Sportiv Constructorul Hunedoara şi s-a ocupat de selecţia, pregătirea şi participarea cu sportivii la competiţiile naţionale. A fost perioada în care a acumulat experienţa în munca de antrenor şi manager al secţiei de box. În perioada 2007–2010 a fost coordonator al Centrului Olimpic de la Hunedoara, la nivel de tineret, organizat de Federaţia Română de Box şi Comitetul Olimpic Sportiv Român. Din anul 2001 şi până în prezent este antrenor de box la secţia de box a Clubului Sportiv Şcolar Hunedoara şi se ocupă de selecţionarea, pregătirea şi participarea la competiţiile din calendarul sportiv intern organizat de Federaţia Română de Box şi internaţional organizat de forurile continentale şi mondiale la nivel de copii, cadeţi, juniori şi tineret. Ilie Captari este şi preşedintele Asociaţiei Judeţene de Box Hunedoara din anul 2002, iar din acest an este şi antrenorul lotului naţional de juniori.
De asemenea, în cadrul ședinței de consiliu, s-a aprobat și premierea sportivului Cosmin Gîrleanu, care luna aceasta a câștigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de box pentru juniori din Rusia.

[slideshow_deploy id=’13836′]



(Următoarea știre) »