Mesaje cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varastnice

Înțelepciunea și responsabilitatea oamenilor se accentuează odată cu înaintarea în vârstă. De aceea, și în activitatea Apa Serv Valea Jiului ne bucurăm de seriozitatea pe care o dovedesc pensionarii Văii Jiului. Iată de ce, aniversarea Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice este încă un bun prilej pentru noi de a mulțumi fiecărei pesoane de vârsta a treia din portofoliul nostru de clienți și colaboratori, pentru seriozitate și responsabilitate, precum și pentru sfaturile utile pe care le primim, în mod constant, de la dânșii.

Cu această ocazie, doresc să le transmit tuturor persoanelor de vârsta a treia din Valea Jiului, sincere urări de sănătate, putere de muncă și înțelegere.

Dumnezeu să vă răsplătească cu viață îndelungată și multă fericire !

La mulți ani !

Costel AVRAM

Director general Apa Serv Valea Jiului

*****

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este un frumos prilej de a ne îndrepta gândurile, pline de dragoste, respect și recunoștință, față de fiecare persoană de vârsta a treia din comunitatea noastră și de a le mulțumi pentru sfaturile lor înțelepte și pentru exemplul lor de viață.

Cu această frumoasă ocazie, am onoarea și plăcerea să le urez, din tot sufletul, cetățenilor din generația celor cu mai multe amintiri, sănătate, bucurii și un sicer LA MULTI ANI, dar și să le mulțumesc, încă o dată, pentru tot ceea ce au realizat în comunitatea noastră locală și pentru ceea ce reprezintă pentru noi toți.

Tiberiu Iacob Ridzi

Primarul municipiului Petroșani

****

Nu este un secret pentru nimeni că, în viața politică de astăzi, rolul și locul oamenilor în vârstă este unul esențial. Nici un om politic responsabil nu se poate lipsi astăzi de experiența de viață, de responsabilitatea civică sau de seriozitatea cu care se implică în viața politică oamenii cu înțelepciunea conferită de înaintarea în vârstă.

Astăzi, când sărbătorim, alături de întreaga Planetă, Ziua Persoanelor Vârstnice, gândurile mele sincere se îndreaptă spre pensionarii din Valea Jiului, spre oamenii în fața cărora activitatea noastră politică are sens. Mulțumindu-vă pentru toate acestea, vă doresc viață lungă, sănătate și prosperitate, bucurii și fericire alături de cei dragi.

LA MULTI ANI !

Costel AVRAM

Vicepreședinte PNL Hunedoara

   Președinte PNL Petrila

 

[slideshow_deploy id=’20328′]