Primarul Tiberiu Iacob Ridzi a sărbătorit Ziua Vârstnicilor cu familiile de aur ale Petroșaniului

DSC_010121 de cupluri care au ajuns la vârsta nunții de aur ( 50 ani) și de platină( 60 ani) au fost astăzi omagiate în cadrul festivității organizată în mod tradițional la Petroșani pentru doamnele și domnii care au străbătut împreună timpul.

”Trăiesc de fiecare dată, la întâlnirea cu aceste familii de aur ale Petroșaniului, o emoție aparte. Așa cum le-am transmis și direct, le doresc încă o dată să fie cât mai fericiți, clipă de clipă, cât mai mult timp. Gândurile mele de mulțumire și recunoștință se îndreaptă cu acest prilej și către toți cei ce alcătuiesc această mare familie a seniorilor comunității noastre, oameni care se identifică în mare măsură cu tot ceea ce înseamnă dezvoltarea și modernizarea Petroșaniului ultimelor decenii. Este un sentiment minunat acela de a te simți în familie. Este sentimentul de acasă retrăit astăzi din plin”, a descris primarul Tiberiu Iacob Ridzi emoția evenimentului de astăzi.

De data aceasta, la Petroșani, familiile care au primit felicitările administrației locale pentru 50 de ani și chiar 60 de ani de căsătorie, sunt următoarele: ANGHEL ȘTEFAN și FILARETA, ANTONIE GHEORGHE și CLEMENȚA, BUZGĂU ALEXANDRU și CORNELIA, CĂLDARE GHEORGHE și ANA, COCOLAN RUSU și ILINA, FARKAS ALBERT și ERICA, GIURGIU NICOLAE și ELISABETA, HORA ȘTEFAN și ILEANA, IOVA CONSTANTIN și IULIȘCA, KECSETI ERNEST și GIZELA, MUNGIU ȘTEFAN și EUGENIA, NICOLAESCU CONSTANTIN și ELENA, SZATMARI IOAN și ANA, BOȚA BUMITRU și MARIA, GAIȚĂ ION și OLGA, LUPAȘCU RADU și ANASTASIA, PASTERNAK GAVRILĂ și ROZALIA, PORTASĂ COSTICĂ și VICTORIA-CĂTĂLINA, TĂNĂSESCU GHEORGHE și MARIA.

[slideshow_deploy id=’22083′]