Spectacol magic in Deva Shopping City !

Vineri, 2 octombrie 2015, începând cu ora 18.00, Shopping City Deva, centrul comercial regional dominant al județului Hunedoara, inaugurat pe 24 septembrie,aduce trupa fenomen Gaşca Zurli. Accesul la spectacol este gratuit.

1900-x-9222-640x311

Timp de 2 ore, cea mai iubită trupă de divertisment pentru copiidin România va susține un spectacol magic al imaginaţiei, în care cei mici se vor distra de minune şi vor pleca acasă cu amintiri de neuitat.

Năzdrăvana echipă, formată din simpaticii Truli, Zurli, fetiţa Clopoţel, Zâna Bună sau Vrăjitoarea Tura Vura, au pregătit un spectacol cu toate elementele: cântece, dans, magie, teatru.

Jocurile, zâmbetele, fericirea şi educaţiasunt premisele de la care porneşte fiecare spectacol, de aceea Gaşca Zurli garantează o distracţie pe cinste la Shopping City Deva. Cei mici vor avea ocazia să îşi dezvolte imaginaţia şi încrederea în sine într-un context pozitiv, educativ. Jocurile din Gaşca Zurli sunt cele pe care copiii din România le adoră şi le joacă mai departe acasă, la gradiniţă sau la şcoală.

[slideshow_deploy id=’20328′]