RESMERIȚĂ ACUZĂ CONDUCEREA CEH PENTRU CALORIFERELE RECI ALE OAMENILOR

În acest moment, sute de abonați la termoficare se întreabă ce vor face la iarnă și probabil cei care s-au abonat în acest an, probabil consideră că este cea mai mare greșeală făcută vreodată. Deputatul CristianResmeriță spune că nu credea că locuitorii Văii Jiului vor ajunge vreodată în această situație.

cristian-resmerita-794x512

Sute de oameni vor sta în frig. Conducerea Complexului Energetic Hunedoara a afirmat că se află în imposibilitatea furnizării agentului termic către abonați din cauza lipsei cărbunelui.

Cele mai mari localități din Valea Jiului în momentul de față nu au termoficare, datorită faptului că CEH nu poate să furnizeze căldură. Din data de 14 februarie complexul a fost condus de Constantin Jujan, iar în momentul de față cred că există o conducere bicefală. Am înțeles că tot domnul Jujan conduce, împreună cu un director general Emil Floruț, care din punctul meu de vedere este total absent.a declarat deputatul Cristian Resmeriță

Deputatul consideră că toți cei care s-au aflat la conducerea Complexului Energetic Hunedoara au avut destul timp la dispoziție să găsească o strategie pentru a nu lăsa oamenii în frig.

“În cursul acestui an, am atras atenția de fiecare data că nu există cărbune. Nu cred că trebuie să fii mare specialist să vezi că nu este cărbune. Constantin Jujan și Emil Floruț au avut un an de zile la dispoziție să se pregătească pentru iarnă. Vă readuc amintecă la o săptămână după ce a fost numit director domnul Jujan, au fost schimbați toți directorii Exploatărilor Miniere. Practic și-au făcut ce  echipă au dorit. Este prima oară în istoria Termocentralei Paroșeni când a fost oprită din cauza lipsei cărbunelui.

Se pare că CEH furnizează agent termic și apă caldă în Deva, în timp ce Petroșani, Vulcan și Lupeni rămân fără agent termic.” a mai spus deputatul.

Resmeriță îi acuză pe cei care s-au aflat și se află la conducerea complexului că își primesc salariile degeaba. Asta pentru că nu au fost în stare să găsească o strategie pentru a evita toate aceste evenimente neplăcute.

[slideshow_deploy id=’17450′]