Nici ALDE Burjuc nu îl vrea pe Mircea Ioan Moloţ

După membrii ALDE Valea Jiului, şi cei din Burjuc au luat atitudine în privinţa posibilităţii ca fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara să treacă la partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu.

alde

Într-un comunicat de presă semnat de vicepreşedintele  ALDE Burjuc, Robert Eduard Nistor, se spune clar că acest partid doreşte o altă politică decât cea promovată în judeţ de Mircea Ioan Moloţ  “ALDE BURJUC doreşte o altfel de politică decât aceea care a fost facută în judeţ de domnul  Mircea Ioan Moloţ, care vrea să intre la noi în partid pe uşa din dos, susţinut de oameni cu interese personale. ALDE BURJUC se alatură ALDE VALEA JIULUI şi nu doreşte  în rândurile noastre personaje dubioase care ar putea duce la denigrarea alianţei noastre. ALDE BURJUC atenţionează conducerea ALDE HUNEDOARA să nu accepte astfel de intruşi în partidul nostru deoarece noi dorim o politică constructivă pentru tot poporul”, se arată în comunicatul menţionat anterior.

Reacţiile celor două organizaţii vin ca urmare a invitaţiei lansate într-o conferinţă de membri din conducerea ALDE Hunedoara lui  Mircea Ioan Moloţ să li se alăture nu doar în calitate de consultant, ci și în calitate de membru cu drepturi depline.

 

 

 

[slideshow_deploy id=’17636′]