Universitatea Petroşani – în febra alegerilor

Universitatea din Petroşani este în plină sesiune de alegeri, care se desfăşoară la departamentele din cadrul facultăţior.

universitatea-petrosani_0

Sesiunea de alegeri a început luni, dar va continua şi marţi, astfel încât să fie alese noile conduceri pentru toate departamentele care funcţionează la facultăţile din cadrul Universităţii Petroşani.

Luni au avut loc alegeri la Facultatea de Ştiinţe, la Departamentul de Ştiinţe Socio – Umane şi la Departamentul de Ştiinţe Economice. La Departamentul de Ştiinţe Socio – Umane au fost doi candidaţi, respectiv conf. dr. Vasile Ciocodeică şi lector dr. Felicia Andrioni, care a fost desemnată câştigătoare. La cel de-al doilea departament unde au fost luni alegeri, respectiv cel de Ştiinţe Economice, a fost un singur candidat, conf. dr. Imola Drigă, care a şi câştigat. La Facultatea de Mine, alegeri au avut loc la Departamentul de Inginerie Minieră, Topografie şi Construcţii, unde au candidat conf. dr. Tudor Goldan – desemnat câştigător, şi conf. dr. Gabriel Băbuţ.

Marţi au loc algeri la Facultatea de Inginerie Mecanică şi Electrică, Departamentul de Departamentul de Inginerie Mecanică, Industrială și Transporturi – unde candidează prof. univ. dr. Radu Sorin Mihai, precum şi la  Departamentul Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Energetică – la care candidează conf. dr. Corneliu Mândrescu. De asemenea, alegeri sunt şi la Facultatea de Mine – Departamentul Management, Ingineria Mediului și Geologie, cu un singur candidat – prof. dr. Eduard Edelhauser, dar şi la Departamentul de Matematică – Informatică din cadrul Facultăţii de Ştiinţe, tot cu un singur candidat: prof. dr. Wilhelm W. Kecs.

[slideshow_deploy id=’19869′]