Au dispărut de acasă . I-a văzut cineva ?

 gdfgdgdfPoliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată, ieri,  de către o femeie din municipiul Hunedoara. Hunedoreanca susține  că fiica sa, ERDOGAN FILIZ (foto), de 15 ani, a plecat de la domiciliu în data de 16.11.2015, în jurul orei 14:00, şi nu a mai revenit.

Din declaraţia hunedorencei a reieşit faptul că minora ar fi plecat voluntar de acasă pentru a locui la domiciliul  unui tânăr din judeţul Prahova (fără a indica cu exactitate numele ori adresa acestuia).

Semnalmente: înălțime 1,55 m,  păr lung brunet, ochi căprui, față rotundă, ten măsliniu, constituție astenică; la data plecării, minora era îmbrăcată cu pantaloni supraelastici de culoare albastru închis, cămașă culoare albă în partea superioară și pătrățele de diferite culori în partea de jos, geacă scurtă de jeans albastră şi era încălţată cu teniși de culoare roz cu negru.

 

 

UntitledÎn aceeași zi , Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de către un bărbat   cu privire la faptul că, în seara zilei de 16.11.2015, în jurul orei 16:00, fiul  său, IAKAB ZOLTAN-ROBERT (foto), în vârstă de 15 de ani,  a plecat voluntar de la domiciliu,  fără să mai revină.

În momentul dispariţiei, minorul era îmbrăcat în  pantalon raiat  de culoare maro,  pulover negru, geacă de fâș culoare neagră, era încălțat cu cizme de cauciuc crem şi avea asupra sa suma de 15 lei (nu avea documente de identitate asupra sa).

Semnalmente:  înălțime 1.30-1.40 m, aproximativ 40 kg., corpolență atletică,  ten măsliniu, ochi verzi, sprâncene arcuite, gură liniară cu buze groase, păr negru tuns scurt, față ovală, urechi normale cu lob dezlipit.

În cursul anului 2014, minorul a mai plecat voluntar de la domiciliu, întorcându-se însă de fiecare dată.

În baza celor două sesizări, poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării celor doi minori şi a luării măsurilor legale, faţă aceştia fiind solicitată urmărirea naţională şi consemnul la frontieră.

Polițiștii îndeamnă   persoanele care deţin informaţii utile anchetei,  să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

[slideshow_deploy id=’13836′]