JOI, 19 NOIEMBRIE, ZI DE ALEGERI ÎN COLEGIILE DIN PETROȘANI

Elevii celor 5 colegii din municipiul Petroșani sunt invitați mâine, 19 noiembrie, la urnele de vot. Ei vor trebui să aleagă 19 colegi din clasele a X-a, care-i vor reprezenta în Consiliul Consultativ al Tinerilor, for înființat la Petroșani la inițativa primarului Tiberiu Iacob Ridzi.

alegeri_elevi

După aproape o lună în care au avut ocazia să-și prezinte în fața colegilor proiectele pe care le vor susține în Consiliul Consultativ al Tinerilor, cei peste 40 de tineri care și-au depus candidatura, vor trece mâine peste testul scrutinului electoral. Votul de mîine al tinerilor va fi supravegheat de observatori din cadrul Asociației Casa Pro Urbis, partenerul administrației locale în derularea acestui proiect, iar la procesul de votare va asista și primarul municipiului Petroșani și membri ai Consiliului local.

”Am fost încântat de felul în care tinerii și-au derulat campania electorală. Munca lor de a-și promova ideile, proiectele, este demnă de atenție și de aprecierea noastră. Cred că o bună parte din acest proiecte vor fi susținute de tineri și în Consiliul Consultativ al Tinerilor și, prin acesta, în fața Consiliului local al municipiului Petroșani. Doresc tuturor candidaților succes la alegerile de mâine. Mulțumesc directorilor colegiilor și profesorilor care s-au implicat în derularea acestei etape din proiectul dedicat vouă, liceenilor”, ne-a declarat Tiberiu Iacob Ridzi.

Alegerile pentru Consiliul Consultativ al Tinerilor din Petroșani vor avea loc joi, 20 noiembrie, cu începere de la ora 11,00. Primii liceeni chemați la vot sunt cei de la Colegiul Național Mihai Eminescu.

[slideshow_deploy id=’17217′]