5000 de euro pentru un proiect de 40 de milioane de euro

Un milion de lei a investit municipalitatea de la Petroşani anul acesta pentru a continua lucrările la domeniul schiabil din Parâng. Anul acesta ministerul Dezvoltării a alocat doar 20 de mii de lei pentru acest proiect a cărui valoare totală este de aproape 40 de milioane de euro.

telegondola parang

“Am primit 20 de mii de lei pentru Parâng, banii au fost cheltuiţi pentru lucrările de amenjare la bazinele de apă. E o sumă foarte mică, dar e o sumă care a fost primită pe acest program şi am cheltuit şi din bugetul local şi ceea ce am primit din rambursările de TVA aferente investiţiei. Banii investiţi în domeniul schiabil anul acesta se ridică la peste 10 miliarde de lei vechi”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

Edilii locali de la Petroşani au planuri mari. Aceştia vor ca anul viitor să înceapă lucrările la noul telescaun TS4 care ar urma să facă legătura cu pârtia Slima.

“Pentru anul viitor vrem să continuăm lucrările cu construcţia TS4 dacă vom obţine avizul de la Romsilva şi cu partea de pompe pentru bazinul mare”, a subliniat edilul.

Aproape 40 de milioane de euro ar mai fi nevoie pentru a duce proiectul la final, iar ministerul a alocat anul acesta nici măcar 5000 de euro.

[slideshow_deploy id=’19661′]