Autorităţile locale de la Vulcan se pregătesc pentru iarnă

Beneficiarii venitului minim garantat vor fi folosiţi de administraţia locală de la Vulcan pentru a ajuta la deszăpezire. Edilii muncipiului Vulcan vor prezenta toate utilajele care vor acţiona în sezonul de iarnă la deszăpezirea din localitate. Au fost stabilite şi zonele prioritare, astfel încât iarna să nu îi ia prin surprindere pe edili.

pizap.com14479693138351

“Avem un program bine stabilit din toate punctele de vedere. Atat firma cat si primaria este pregatita. Marti la ora 11 vom avea expunerea utilajelor si personalul din cadrul Pregotem care va actiona pe cadrul iernii 2015-2016 cu efectivele de personal si utilajele pe care le vom folosi in aceasta perioada de iarna de care Pregoterm si primarie. Avem un program scris pe zone, pe strazi, alei si persoane si prioritatile care sunt in ficerare zi sa fie la primele ore ca personalul care va merge la service si elevii care merg la scoala sa poata merge in conditii normale. Cred ca lucrurile sunt finalizate pentru noi deci marti la ore 11 vom avea expunerea. Acest program l-am trimis si la prefectura si la Consiliul Judetean astfel incat sa aiba si dansii cunostinte despre acest program pe perioada de iarna”,  a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Pentru ca procesul de deszăpezire să fie unul eficient, autorităţile locale din Vulcan îi vor folosi şi pe cei de la venitul minim garantat. Astfel, VMG-iştii vor ajuta şi ei la dezsăpzirea localităţii.

“Ne vom folosi de tot personalul care este angajat si personalul de la ajutorul social. In plus avem si materialele necesare pentru deszapezire. Sare, nisip care deja sunt depozitate in hala din colonia de jos de la Pregoterm. Avem siguranta ca tot ceea ce am adus pana in prezent vor fi suficiente pentru toata iarna”,  a mai spus sursa citată.

Anii trecuţi cei de la Pregoterm au intervnit cu utilajele de deszăpezire şi pe raza oraşului Aninoasa. La fel se va întâmpla şi anul acesta dacă cei de la Aninoasa vor solicita acest lucru.

[slideshow_deploy id=’17448′]



« (Știre anterioară)