CARE SUNT FIRMELE HUNEDORENE DE TOP LA FINALUL ANULUI 2015 ?

Camera de Comerț și Industrie a județului Hunedoaa a organizat, zilele trecute la Deva, cea de-a XXII-a ediție a Galei firmelor hunedorene de top, clasament rezultat în urma rezultatelor financiare ale anului precedent (2014). În evaluarea CCI Hunedoara au intrat 8.728 firme, dintre acestea 2.440 firme îndeplinind toate criteriile de selecţie. Potrivit clasamentului întocmit de organizatorii Topului Județean al Firmelor din Hunedoara, nu mai puțin de 323 firme ocupă locul 1, ale 196 firme ocupă locul 2, iar pe locul 3 s-au clasat 145 firme.

topul-firmelor-cciat-premii

Printre firmele premiate se numără Electro Promex Invest S.R.L. Țebea, Mineral Technik S.R.L. Vața de Jos, Doc Tech Industry SRL Orăștie, Philips Orăștie SRL, Amandeus SRL Șoimuș, Sarmismob SA Deva, Cerurim SRL Deva, Eurosport DHS Deva, Genfor SRL Deva, Societatea Națională de Închideri Mine Valea Jiului SA Petroșani, Comexim SRL Lupeni, Bosco Amico SRL Hațeg, firme care se regăsesc și în Topul Național al Firmelor din România, pe primul loc la clasa de activitate din care fac parte, în urma clasamentului întocmit de Camera de Comerț și Industrie a României.

De altfel, toate firmele premiate de Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara au intrat în competiţia naţională, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a României. Astfel, în Topul Naţional al Firmelor, ediţia 2015, se regăsesc 85 firme hunedorene, pe primele 10 locuri, la diverse categorii de mărime și grupe de activitate.

[slideshow_deploy id=’24093′]



(Următoarea știre) »