Spun stop hărţuirii în şcoală

Elevi, profesori, părinţi şi nu numai şi-au dat întâlnire în cadrul unui proiect desfăşurat de Şcoala Gimnazială IG Duca împreună cu cluburile Impact din Valea Jiului. Şcoala Gimnazială IG Duca din Petroşani a derulat un proiect intitulat “Stop bullying”, adică stop hărţuirii.

IMAG1792

 “Proiectul îşi doreşte să atragă atenţia domnilor profesori,  părinţilor şi nu în ultimul rând, elevilor asupra efectelor nefaste pe care bullying-ul le lasă asupra acestora din urmă şi împreună să se găsească soluţii prin care i-ar putea diminua efectele.  Scopul proiectului este acela de descurajare a bullying-ului în Şcoala Gimnazială I.G.Duca, prin informarea a aproximativ 50 de profesori, 100 de părinţi şi 400 de elevi cu privire la acest fenomen prin introducerea în Regulamentul de Ordine Interioară  a unor măsuri de descurajare/sancţionare ale acestor practici”,  declară reprezentanţii Şcolii Gimnaziale IG Duca din Petroşani.

IMAG1792

Au fost invitaţi profesori, părinţi, elevi, psihologi, avocaţi  cu toţii încercând să găsească soluţii reale de stopare a agresiunilor în şcoală.

[slideshow_deploy id=’17636′]