COLINDUL COPIILOR PENTRU VULCAN

Deschiderea ”Orășelului copiilor” de la Vulcan a prilejuit nu doar momentul punerii în scenă a unor frumoase colinduri interpretate de copii talentați din această localitate în care spiritul artistic este mereu la el acasă, ci și startul unei întregi săptămâni dedicate unui inedit festival de colinde.

colindevulcan2

De atfel, la sfârșitul săptămânii trecute, colindătorii de la Colegiul Tehnic ”Mihai Viteazu” și cei de la Centrul pentru educație și cultură ”Șansa” au fost și oaspeți ai Consiliului local, consilierii locali declarându-se încântați de evoluția tinerilor.

Și pentru primarul Vulcanului, evoluția colindătorilor de la Vulcan, atât la Primărie, cât și pe scena Festivalului de colinde de la Vulcan, a fost una apreciată drept remarcabilă. ”Mulțumim tuturor copiilor care deja ne-au colindat, la Primărie și la evenimentul nostru tradițional de aprindere a colindevulcan4luminițelor de Crăciun și a Târgului de Produse Tradiționale. Pentru toți colindătorii, ca de altfel pentru toți copiii cuminți din Vulcan, noi am avut deja o primă ntâlnire cu Moșul Crăciun, care a venit și de această dată cu multe, multe dulciuri pentru toți copiii prezenți la scena de pe bulevard. Și Moșul, ca și noi toți, de altfel, suntem mândri că în comunitatea Vulcanului avem aât de mulți copii frumoși, deștepți și foarte talentați”, ne-a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Spectacolele de colinde vor continua va Vulcan și în zilele următoare, până la Crăciun. Colindele vor răsuna la Vulcan și în noaptea de Revelion, când pentru vulcănenii care se vor bucura de venirea Noului An în comunitate, la evenimentul organizat de Primărie, sunt deja pregătite foarte multe surprize.

[slideshow_deploy id=’17636′]